Børn og unge med særlige behov

Mental fokus flytning

Børn med funktionsnedsættelser:

Børn og unge og for dens sags skyld også voksne med særlige behov er velkomne sammen med deres forældre eller skole/bosteds-pædagoger.

Vi kan tilbyde dejligt afslappende samvær med hestene, der er rolige og omgængelige. Fokus kan sagtens være på selve oplevelsen af, at kunne håndtere så stort et dyr og opleve samspillet med hesten.

I kan strigle hestene og der kan trækkes/rides ture alt efter lyst og evne. Man skal være så selvhjulpen at man selv kan komme op på hesten uden lift, men evt. med skammel.

I kan komme en lille gruppe, tag madpakken med og gør en tur ud af det. Vi har saftevand eller varm kakao alt efter årstid.

Tina har stor erfaring i arbejdet med børn og unge både som pædagogmedhjælper på døgninstitution og som børnesygeplejerske og siden som sundhedsfaglig konsulent tilknyttet et center med botilbud for voksne handicappede.

Voksne der har lidt/ lider af stress og/eller depression:

Samværet med hestene er ren lise for sjælen og man tænker på alt muligt andet, end det, der plejer at fylde, og kommer mere afslappet hjem. Fokus har været flyttet væk fra en selv på en mere kropslig måde end samtaler alene kan gøre


sms for pris 

Velkommen til vores hjemmeside

Velkommen til vores hjemmeside

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 19:01

Hej,
Har i plads til 2 med erfaring den 17 eller 18 nov?
Vh Trine Strecker

...
12.10 | 10:01

Desværre ikke
Vi skal længere ud i fremtiden
Skriv venligst SMS til 4085238/

...
12.10 | 06:23

Hej vi er 2 som gerne vil på tur den 20/10 eller den 21/10..vi er 2 voksne ..den ene med erfaring den anden uden...er der en mulighed for det ?? Mvh charlotte

...
06.08 | 15:32

hej, jeg har en pige på 10 som har redet nogle måneder på en rideskole, er det muligt at hun kan komme ud at ride på et hold på onsdag? kh Ursula

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE